Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Yapıyor! Sahil Güvenlik En Az Lise Mezunu Uzman Erbaş Alımında Son Gün

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Yapıyor! Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki eksikliğini gidermek için farklı branşlarda alım yapacağını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 27 Eylül 2018 03:25

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Yapıyor! Sahil Güvenlik En Az Lise Mezunu Uzman Erbaş Alımında Son Gün

Geçtiğimiz günlerde Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre farklı branşlarda uzman erbaş alımıyapılacağı belirtilmişti. Söz konusu ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı gerçekleşitrecek. Adaylar başvurularına 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlamış olup artık başvurularda son güne gelindi. Söz konusu olan ilan için başvuru şartları ve alım yapılacak branşlar derlediğimiz haberimizde yer alıyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı söz konusu yayımladığı başvuru kılavuzuna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı yapacğaı yüzmer testi sonucuna göre Motorcu, Telsizci, Kurbağa adam ve topçu branşlarında uzman erbaş alımı yapılacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Uzman erbaş alımı için adaylar başvurularına 17 Eylül 2018 tarihinde başlamış olup artık başvurularda son güne gelindi ve adaylar en geç 17 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını başvuru kılavuzuna göre gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, 27 Eylül 2018 tarihi saat 14:00 a kadar sadece www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımına başvuru yapacak adaylardan, En az lise mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 2018 tarihi itibari ile 27 yaşını bitirmemiş olmak, Askerlikliğini yapmış veya yapıyor olmak, Askerliğini yapmış olanlar için terhis süresinin üzerinden 5 yıl geçmemiş olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askrliğini yapmakta iken yapığı birlik tarafından “UZMAN ERBAŞ OLACAKLAR İÇİN NİTELİK BELGESİ”ni olumlu olarak almak, Askeri öğrencilik ile ilgisi kesilmemiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En az 164 cm boyunda olmak gibi nitelikler aranacaktır. Buna göre henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar en geç 27 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru kılavuzu hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni




Yorumlar