Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS 60 Puanla En Az Lise Mezunu 38 Düz Memur Alımı Gerçekleştirecek

Sahil Güvenlik Komutanlığına düz memur alımı yapılacak KPSS den 60 puan ile en az lise mezunu adaylar arasından alım yapılacak.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2019 23:39

Başvuru ve şartlar nasıl olacak. Alım kaç şehir de gerçekleşecek. Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon, Samsun, Antalya, Mersin ve Muğla Marmaris şehirlerine alım yapılacak.

1 bilgisayar veri bankası; Meslek Liseleri Bilgisayar, Bilgisayar (Donanım/Yazılım), Bilişim Teknolojileri bölümlerinin birinden mezunu olmak.

2 elektrikçi; Meslek Liseleri; Elektrik, Bobinajcılık, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Otomatik Kumanda, Elektrikçilik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektromekanik Taşıyıcılar, Endüstriyel Elektronik, Elektronik bölümlerinin birinden mezunu olmak.

2 motor; Meslek Liseleri; Motorlu Araçlar Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Endüstriyel Kalıp, Endüstriyel Otomasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi(Mekanik/Makine), Hidrolik ve Pnömatik, Hidrolik ve Pnömatik Teknolojisi, iş Makineleri Bakım ve Onarımı, Makine, Makine Bakım Onarımcılığı, Motor, Motor(Benzinli), Motor(Dizel), Mekanikçi veya Tarım Makineleri Bakım ve Onarımcılığı, Otomotiv Elektromekanik, iş Makinesi Operatörlüğü, Mekatronik bölümlerin birinden mezunu olmak.

2 elektronik; Meslek Liselerin Elektronik, Elektrik Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri (Elektronik), Elektrik-Elektronik Teknolojisi bölümlerin birinden mezun olmak.

1 sıhhi tesisatçı; Meslek Liselerin Sıhhi tesisat, kalorifercilik, ısıtma, Tesisat teknolojisi, Tesisat teknolojisi (ısıtma ve doğalgaz), Tesisat teknolojisi (ısıtma-doğalgaz iç tesisatçılığı), Tesisat teknolojisi (ısıtma doğalgaz şebeke tesisatçılığı) bölümlerin birinden mezunu olmak.

1 boyacı/badanacı; Lise mezunu olmak ve buna ilave olarak boyacılık/badanacılık dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak.

13 hizmetli; Lise mezunu olmak.

1 garson; Meslek Liselerin; Yiyecek içecek Hizmetleri Alanının Servis/Garson bölümünden mezun olmak veya lise mezunu olmanın yanında servis/garson dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak.

1 dava takip; Meslek Yüksekokulların Adalet programı veya Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak.

1 büro personeli mali işler; Meslek Yüksekokulların Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümlerin birinden mezunu olmak.

2 elektrik; Meslek Yüksekokulların Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknikerliği, Elektrikli Makineler Bakım ve Onarımı bölümlerin birinden mezun olmak.

3 bilgisayar; Meslek Yüksekokulların Bilgisayar Teknolojisi veya Bilgisayar Programcılığı bölümü mezunu olmak.

2 harita; Meslek Yüksekokulların Harita, Harita Kadastro veya Harita Teknikerliği bölümlerin birinden mezun olmak.

2 inşaat; Meslek Yüksekokulların inşaat, inşaat Teknikerliği, inşaat Teknolojisi bölümlerin birinden mezun olmak.

1 video montaj; Meslek Yüksekokulların Basım ve Yayın Teknolojileri veya Basın ve Yayıncılık bölümü mezun olmak.

1 büro personeli ambar; Meslek Liselerin Muhasebe, Muhasebe ve Finansman veya Bilgisayarlı Muhasebe bölümlerin birinden mezunu olmak.

2 düz büro personeli; Lise mezunu olmak ve buna ilave olarak MEB’den onaylı en az 120 saatlik bilgisayar sertifikası sahibi olmak.

Başvurular 2 Nisan 2019 ile 12 Nisan 2019 tarihleri arasında sadece sahil-güvenlik-komutanlığı-is-başvurusu internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı üzerinden yapılacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 38 düz memur alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar