Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sahil Güvenlik Komutanlığı Gerçekleştirdiği Uzman Erbaş Alımı Sonuçları Açıklandı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından açıklanan duyuruya göre uzman erbaş alımıyla ilgili sonuçların belli olduğu açıklandı. Açıklanan duyurunun devamında yazılı sınavlar ve ikinci seçim aşamasına gireceği belli olan adayların listeleri açıklandı.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2018 01:40

Sahil Güvenlik Komutanlığı Gerçekleştirdiği Uzman Erbaş Alımı Sonuçları Açıklandı!

Geçtiğimiz günlerde Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan uzman erbaş alımı ilanlarına göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine Kurbağa adam, telsizci ve topçu kadroları için uzman erbaş alımı gerçekleştireceği açıklanmıştı. Alım yapılacak bu pozisyonlar için başvuru yapan adayların başvuru sonuçları an itibariyle resmi internet sitesinden duyruldu.

17 Eylül ile 27 Eylül tarihleri arasında başvuruları alınan Sahil Güvenlik Komutanlıı 2018/3 dönem uzman erbaş alımı sonuçlarının 12 Ekim 2018 tarihinde açıklancağı bekleniyordu, fakat Sahil Güvenlik Komutanlığı 9 Ekim 2018 günü başvuru sonuçlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

UZMAN ERBAŞ ALIM SÜRECİ

Başvuruda bulunan adaylar kendi isimlerini yayınlanan liste de gördükleri taktirde genel kültür ve meslek bilgii alanlarında yazılı sınava tabii tutulacaklar. Genel kültür sınavında adaylara referans olarak belirtilen alanlar üzerinden soruların sorulacağı ifade edildi. Meslek bilgisi sınavında ise sınavı girecek olan adayların meslek bilgilierini ölçmeye dayalı olacağı bu sınavlara çalışabilmek için adaylara resmi internet sitesi üzerinden kaynak gösterileceği açıklandı.

Sınava giren adaylar 100 tam puan üzerinden en az 60 puan almaları gerekli olucağı açıklandı.

Sonuçlar için TIKLAYINIZ.


Yorumlar