Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Kuruluşlarına Ambulans Şoförü, Sağlık Memuru ve Hastane Destek Elemanı Alınacak

Türkiye geneli farklı şehirlerde hizmet veren sağlık kuruluşları personel alımı ile kadrolarında oluşan personel ihtiyacını gidermeyi hedefliyor.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 19:20

İŞKUR üzerinden 9 farklı kadro için toplam 56 personel alımı yapılacak.

Acil Tıp Teknisyeni kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 13, Ambulans Sürücüsü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 12, Cankurtaran kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 21, Sağlık Memuru kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 3 Sağlık Teknikeri (Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 1 Sağlık Teknikeri (Evde Hasta Bakımı) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 1 Sağlık Teknikeri (Yaşlı Bakımı) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 1 ve İlk ve Acil Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 3, Klinik Destek Elemanı (Hastane)  kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 1.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türk vatandaşı olmak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak örevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

Bu koşulların dışında adayların öğrenim, deneyim, ikamet ve yaş şartı özel koşulları da sağlaması gerekiyor.

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

İlanlara başvuru yapacak adaylar ilanı yayımlayan sağlık kuruluşunun belirlediği yöntem ile başvurusunu yapacak. Başvurular şahsen yada İŞKUR üzerinden olacak.

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşacaklar. Buradan Meslek yazan bölüme hangi kadro için başvuru yapacaklarsa o kadronunun adını yazacaklar.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar