Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı KPSS Şartsız 3127 Memur Personel Alımı Yapılıyor!

Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı KPSS Şartsız 3127 Memur Personel Alımı Yapılıyor! Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan personel alımlarında, KPSS şartsız ve çok sayıda kişinin başvurabileceği ilanlar yayınlanıyor . Bu yayınalanan ilanları kolay ulaşılabilir şekilde sizlere ulaştırıyoruz

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2018 21:13

Memur alımları, memur haberleri ve kamuya yapılacak olan personel alım ilanları hakkındaki tüm bilgilere yer vermeye çalıştığımız isinolsa.com üzerinde, KPSS şartsız personel alımları yapılan bakanlıkları sizler için derleyerek, bir araya getirdik. İlgili ilanlara yönelik başvuru detayları, başvuru bilgileri, alımı yapılacak personel sayıları ve son başvuru tarihlerine haberimizden rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamuya yapılan memur alımlarında oldukça ilgi gören ve birçok kişi tarafından da yayımlayacağı ilanlar heyecanla beklenen Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı bünyelerine, KPSS şartı aranmaksızın yapılan personel alımlarını sizler için listeledik. Bu ilanlara göz atacak olursak, aşağıdaki bilgileri vermek yeterli olacaktır.

1-Sağlık Bakanlığı 1527 personel alımı yapıyor

Bakanlık tarafından kamuoyuna aktarılan personel alımına ilişkin verilen bilgilerde 1527 kişilik boş Başasistan kadrosuna alımların yapılacağı ifade edildi. Bu bilgi doğrultusunda başvuruda bulunmak isteyen kişilerin; genel başvuru koşullarını taşımasının yanı sıra (aşağıda değinilecektir)  ek nitelikler istendiği de vurgulandı. Sağlık Bakanlığı 1527 Başasistan alımına yönelik adaylarda aranan ek niteliklerden bazıları; Yabancı Dil Sınavı (YDS) İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden en az 60 puan alınmış olması, yayımlanmış en az 3 makalesi bulunmak, en az bir orijinal araştırma makalesi bulunmak gibi niteliklerdir.

Başvurular nasıl yapılacak?

Başvurular şahsen veya posta yoluyla, belirtilen belgeleri tamamlayan kişiler tarafından yapılabilecek. Başvuruda istenen belgeler ve tüm detaylar hakkında bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 31 Aralık 2018

2- Adalet Bakanlığı 1600 personel alımı yapıyor

1600 kişilik boş kadro için ilana çıkan Adalet Bakanlığı adaylarda genel şartlara ek olarak, özel niteliklerin aranacağını vurguladı. 1000 Adli yargı ve Savcı adayı, 500 Avukatlık mesleğinden hakim ve savcı adayına ek olarak 100 idari yargı hakim adayı alımı yapılacaktır. Yayımlanan bu ilanda adaylarda aranacak ek niteliklerden bazıları şunlardır:

-Hukuk fakültesinden mezun olmak

-Görevine yakışmayacak bir olay ile anılmıyor olmak

-Gerekli yaş şartlarını taşımak

Yayımlanan bu ilandaki tüm başvuru şartlarına ve detaylarına erişim sağlamak için Buraya Tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 08 Kasım 2018


Yorumlar