Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı En Az Lise Mezunu 6409 Memur ve Personel Alımı Gerçekleştirecek

Yüz binlerce kişi tarafındna merakla ve sabırsızlıkla beklenen memur alım ilanı yayımlandı. 

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2018 10:51

Sağlık Bakanlığı bünyesine alımı yapılacağı müjdelenen memur personel alımı sürecine yönelik olarak ilan kamuoyuna duyuruldu ve adayların beklediği dönem geldi. 

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu olan adaylar arasından alınacak 6409 memur ve personel alım ilanları kamuoyuna duyuruldu. 

Yayımlanan sağlık bakanlığı memur personel alımı için adayların taşıması gereken şartlar, başvuru süreçleri ve başvuru şekilleriyle alakalı tüm bilgiler kılavuz üzerinde detaylıca aktarıldı. 

6409 memur alımı yapılıyor

Yayımlanan ilanda 9409 memur alımı yapılacağı aktarıldı. Bu memur alımlarında en az lise mezunu olan adaylardan KPSS 60 puan şartı ve KPSS puanı aranmaksızın alımlar gerçekleştirilecek ve kişilerin kamuda istihdamı sağlanacaktır. 

Yayımlanan ilanda ambulans şoförü, elektrikçi, güvenlik personeli, bilgisayar bakım onarım ve servis elemanı, hasta karşılama görevlisi, veri girişi kontrol elemanı, klinik destek elemanı, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı gibi daha çok sayıda kadro için alımlar sağlanacaktır. 

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan bu memur personel alımı süreci için adayların başvuruları 31.12.2018 tarihi itibariyle İŞKUR üzerinden alınacak ve erişime açık hale gelecektir. 

Başvuru şekilleri ve diğer bilgilendirmeler

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 31 Aralık 2018 –  04 Ocak 2019 tarihleri arasında İŞKUR  İl Müdürlüğüne – Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir. 

İlan şartlarına uymayan, şartları karşılamadığı sonradan tespit edilen adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınamayacaktır. 

Uygulanacak sınav sonrası başarılı olan adayların, ilgili pozisyonlar dahilinde Sağlık Bakanlığı kadrolarında istihdamları sağlanacaktır.

İlan detayları için tıklayınız

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız


Yorumlar