Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı 79 Bin Memur Alımı ne Zaman Yapacak?

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımları hız kesmeden devam ediyor. Kamuya memur alımları noktasında önemli düzenlemeler ve güncellemeler yapılıyor, kadro ihdasları sağlanıyor. 

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 19:49

Yapılan projeler dahilinde personel ihtiyaçları, yardımcı personel alımları gibi konular gündeme gelebiliyor. Bu bağlamda da son günlerde kamuoyuna duyurulan önemli bir proje bulunuyor. 

Sağlık Bakanlığı ve MEB ortaklığında başlatılacak projede, her okula 1 sağlık personeli alımı yapılacağı ve projenin hayata geçirilecek ciddi oranlarda istihdam sağlanacağı duyurulmuştu. 

Bu proje dahilinde hem okullardaki sağlık personeli ihtiyacının karşılanmış olması, hem de atama ve kadro bekleyen sağlık personellerinin talepleri yerine getirilmiş olacaktı. 

Sağlık Bakanlığı ve MEB ortaklığında yapılan bu projenin, 60 bin okul için olduğu ve 60 bin sağlık personelinin alımı yapılacağı konusu gündeme gelmişti. Elbette ki personel fazlalığı bulunan noktalardan yer değiştirmeler de yapılabilir. Sürece dair tüm noktalar tam anlamıyla netleşmiş değil. 

Bu personel alımları merakla beklenirken, diğer bir noktada Sağlık Bakanlığı' nın hastanelere olan personel ihtiyaçları ve yapılan açıklamalarda gündeme yansıyan alım haberlerdir.

SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLAMDA 79 BİN ALIM

Kamuya yapılması planan ve müjdelenen alımlarda toplamda 79 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı gündeme yansımıştı. Bu alımlar süreçleriyle alakalı adayların çok sayıda beklentisi ve talepleri mevcut. 


Yorumlar