Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı 6409 İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alımı yayınlamış ve iş kurumu üzerinden başvuruları alınmaya başlanmış olup başvuru devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 14:37

Alım ile ilgili şartlar ve şehirlere kadro dağılımları aşağıda bulunan link adresinde yer almaktadır. Adaylar tek bir ilana başvuru yapabilecektir. Başvurular 4 Ocak 2019’da sona erecektir.

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında alım yapılacaktır. Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayınlanmıştır.

Her aday, ilan edilen kadrolardan bir iş yeri (çalıştırılacağı il) ve bir meslek koluna başvuru yapacaktır. Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

18 yaşını tamamlamış olmak. Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için son başvuru tarihi itibariyle öğrenim durumuna haiz olması gerekmektedir. Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden / programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika / belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak.

Sağlık Bakanlığı 6409 işçi alım şehirlere kadro dağılımı için tıklayın


Yorumlar