Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı başvurular tamamlandı! Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı İçin başvuruda bulunanlar araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı Türkiye genelinde 5 Bin 298 personel alımı için başvurular tamamlandı. Buna göre eski hükümlü ve engelli personel alımları başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 17:25

Sağlık BakanlığıTürkiye genelinde 5 Bin 298 personel alımı için başvurular tamamlandı. Sağlık Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak!

Sağlık Bakanlığı 5 Bin 298 personel alımına başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla sormaktalar. Bilindiği gibi Türkiye genelinde yapılan alımlarda eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu olmak şartı ile çok sayıda alım yapıldı ve başvurulara yoğun ilgi gösterildi. Buna göre işin olsa ekibi olarak ayrıntıları aktarmaya devam ediyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMLARI;

Adaylar Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak diye sormaktalar ve başvurulara alımların tamamlanması personel alım süreci ilgili nasıl bir yol izlenecek merak edilmekteler. Başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanan sürekli işçi kadrolarına yerleşecek olan adaylar kura usulüne göre tespit edilecekler. Sağlık bakanlığına bağlı olan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yeni detaylar için açıklamalar yapılmaya devam edecek. Engelli ve eski hükümlü olanların başvuru yapabildiği alımlarda 18 yaşını tamamlamış olmak, en az ilköğretim mezunu olmak istenildi.

Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, işin olsa ekibi olarak sonuçlar açıklanır açıklanmaz duyurucağız.


Yorumlar