Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı 25 Bin Personel Alımı Gerçekleştirecek

Sağlık Bakanlığı açıklanan 6500 personel alımının 6.409 kamu personel alımını gerçekleştirdi. 

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2019 09:59

Şimdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2019 yılı içinde 25 bine yakın sağlık personeli, hekim, diş hekimi, eczacı gibi alımlar olacak demişti. Bu alımların yapılması beklenmektedir.

6.500 kişinin alınacağının söylenmesinin ardından 6.409 alımlar yapıldı. 2019 yılında ise sağlık personeli, uzman hekim, pratisyen hekim, eczacı, diş hekimi gibi alımların olacağı yönünde açıklamalar yapılmıştı. 

Sağlık Bakanlığı personel alımları ne zaman sorusuna verilen yanıt ile başvuruların netleşmesi bekleniyor.

Fahrettin Koca’dan Açıklama; Alımların olacağı yönünde fikrini sunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sefer alımların olması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının olması gerektiğini bildirdi. Bunun üzerine sağlık personelleri alımları için gözler Cumhurbaşkanına çevrildi. 

Binlerce kişi kadro bekliyor. Alımlar ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı personel alım tarihi belli olması için Cumhurbaşkanı’ndan açıklama bekleniyor. 

Hangi Personellerde Alım Oldu 6.409 kamu personeli alımı yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu yıl yapılan atamalar ile ilgili detayları verdi. 

Başvurusu alınan 6.409 veri analizi yapan işletmen, acil tıp teknisyeni, ambulans şoförü, yardımcı klinik elemanı gibi alanlarda hizmet alımları yapılmıştı.


Yorumlar