Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

ROKETSAN: Personel Alımı Gerçekleştirecek

ROKETSAN 2019 yılı açık iş pozisyonları bulunmaktadır. ROKETSAN alım şartları ve başvuru şekilleri sunulmuştur. 

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 11:22

Kurum içerisinde iş ilanları adaylar içerisinde adil ve tarafsız bir şekilde incelenmektedir. Personel ihtiyaçları yıllık iş gücü planı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından onaylanır. Kurumun hangi özellikte personel ihtiyacı olduğu yılbaşında belli olmaktadır.

İş başvuruları kurumun İnsan Kaynakları havuzunda toplanmaktadır. Burada yer alan başvurular 2 yıl boyunca muhafaza edilmektedir. ROKETSAN iş başvuruları seçme ve onay işlemleri önceden belirlenmiş kriterlere uygun şekilde yürütülür.

Teknisyen; ROKETSAN bünyesinde Teknisyen kadrolarında değerlendirmek üzere özgeçmiş havuzu oluşturulacaktır. Alt tarafta yer alan listede belirlenmiş özelliklere sahip adaylar başvuruda bulunabilir.

Genel Nitelikler; Meslek lisesi Elektrik Elektronik bölümü, Kimya Teknolojisi bölümü, Makine, Makine ve Resim Konstrüksiyon bölümü, Torna tesviye bölümü ya da Metal İşleri bölümlerinden mezun olmak. Askerlik görevini tamamlamış. 30 yaşından gün almamış. Bitirdiği bölüm alanında mesleki deneyime sahip olan adaylar iş başvurusu gerçekleştirebilir.

Genel Başvuru; ROKETSAN kurumuna iş başvurusunda bulunmak isterseniz çalışmayı düşündüğünüz alanı belirten bir ön yazı ile beraber ilana başvuru gerçekleştirebilirsiniz. 

Yapılacak olan başvurular orta ve uzun vadede açılacak olan pozisyonlarda değerlendirilecektir. Niteliklerinize uygun pozisyonlar ortaya çıktığı zaman sizinle temasa geçilecektir.

Aday Mühendis; Üniversitelerin Mühendislik bölümünde son sınıfında öğrenim gören adaylar için oluşturulmuştur. Gene başvuru niteliğindedir. ROKETSAN A.Ş.'ye başvuruda bulunurken çalışmak istediğiniz bölümleri açıklayan ön yazı ile beraber ilana başvuru gerçekleştirebilirsiniz. 

Başvurularınız orta ve uzun vadede açılacak olan pozisyonlarda değerlendirilerek niteliklerinize uygun pozisyonlar ortaya çıkması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

Genel Nitelikler; Not ortalaması 4.00 tabanı üzerinden en az 3.00 ortalamaya sahip olmak. Haftada en az 2 yarım gün çalışmaya elverişli bulunmak. İyi derecede İngilizce bilgisi bulunan ve bilgisini TOEFL, IELTS, YDS, vb. sınavları üzerinden belgeleyebilmek. Alanıyla ilgili olarak güçlü teorik bilgisini bulunan. 

MS Office programlarını iyi şekilde kullanabilen. Ankara’da ikamet edebilecek adaylar ROKETSAN aday mühendis iş ilanına başvurabilir.

ROKETSAN personel alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar