Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Roketsan Çok Sayıda Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Roketsan Çok Sayıda Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacağını Açıklamıştı. Roketsan yapmış olduğu personel alımlarında başvurular devam ediyor. 2018 yılı Roketsan personel alımları Aralık ayında sona erecek. Lise, Lisans ve Önlisans mezunu çok sayıda teknisyeni tekniker, mühendis ve genel başvurularda detayları aktarıyoruz.

Abone ol
Abone ol 21 Ekim 2018 23:23

Roketsan Çok Sayıda Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Roketsaneğitim düzeyinde lise, ön lisans ve lisans mezunu çok sayıda personel alımıiçin açıkladığı alımlarda başvurular devam ediyor. Bilindiği gibi 1988 yılından beridir füze ve roket programlama alanlarında ve savunma sanayisinde öncü bir kuruluş olan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme vakfı kuruluşuna çok sayıda mühendis,  tekisyen, tekniker ve bir çok kadroda personel alımları yapılacağını aktarmıştık. Roketsan personel alımlarını yıllık olarak açıklamakta ve 2018 yılı ilanlarına başvurular da devam etmekte. Adaylar için Aralık sonuna kadar devam edecek olan başvuruların detaylarını aktarmak istiyoruz.

İnsan Kaynakları üzerinden yapılan açıklamalara göre 30 Aralık tarigine kadar devam eden başvurularda 15 farklı unvanda alımlar yapılacak. buna göre hangi kadrolarda personel alımı yapıalcağı da belli oldu. işte alım yapılacak personel alım kadroları;

16 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI;





Fizik / Fizik Mühendisi, Metalurji ve malzeme mühendisi, Bilgisayar mühendisi, Sistem mühendisliği, Satın alma mühendisi, Havacılık uzay / uçak mühendisi, Aday mühendis, Teknisyen, Genel başvuru, Proje yönetimi mühendisi, Endüstri mühendisi, Elektrik elektronik mühendisi, Makine mühendisi, Mekatronik mühendisi, Kimya / kimya mühendisi kadrolarında alımlar yapılacak. teknisyen kadrosundaki alımlar için son başvuru tarihi belirtilmezken diğer kadrolarındaki başvuruların 30/12/2018 tarihine kadar online olarak Roketsan İnsan Kaynakları sitesi üzerinden yapılması gerekmektedir.

Mühendis alımlarında eğitim düzeyinde lisans mezunu olmak gerekmektedir. teknisyen alımlarındaki başvurular için meslek liseleri ve meslek yüksek okullarından mezun olmak, genel başvurular için ise herhangi bir eğitim seviyesi belirtilmemiştir. Adaylar aşağıdaki bağlantıdan başvurularını tamamlayabilirler.



İlanlara erişmek için TIKLAYIN


Yorumlar