Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PTT, HGS ve PTTCELL Personel Alımı Yapılacak

PTT, HGS ve PTTCELL personel alımı yapılacak. Alımlar online başvuru ile yapılabilecek olup büro memuru, aktif saha danışmanı ve aktif saha temsilcisi alımı olarak yapılıyor.

Abone ol
Abone ol 20 Mayıs 2019 20:09

PTT merkezlerinde çalışılacak olup sadece HGS personel alımı otoyol üzerindeki PTT HGS dolum tesisinde çalışacak. Alımı İstanbul, Bursa ve Edirne şehirleri yapıyor.

Büro memuru İşyeri; Edirne PTT OTOYOL Acentesi Yetkinlik: 10 Parmak Klavye Hızlı hesap yapabilme, Orta seviye İngilizce ve Bulgarca Konuşabilen. Çalışma saatleri 08:00-20:00 Çalışma Günleri Pazartesi ile Cuma 5 Gün Ücret: Asgari Ücret + prim + mesai ücreti verilecek.

Aktif Satış Temsilcisi alımı İstanbul şehrine yapılacaktır. Adaylar en az lise mezunu olarak tecrübeli adayların başvurusu alınacaktır.

PTT Merkezlerinde PTTCELL Bursa alımı için en az lise mezunu hat satışı gerçekleştirecek tercihen satış tecrübesi buluna personel alımı yapılacaktır.

PTT personel alımı 2019, HGS personel alımı 2019 ve PTTCELL personel alımı 2019 olarak çıkılan ilanların başvuru adresine ulaşmak.


Yorumlar