Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PTT Gişe ve Büro Görevlisi Personel Alımı İlanı Yayımladı!

PTT Gişe ve Büro Görevlisi Personel Alımı İlanı Yayımladı! PTT resmi internet sitesinde yeni bir duyuru yayımlayarak Gişe ve Büro Görevlisi pozisyonu için yedek sıralama ve sınav duyurusu yaptı. İşte duyurunun detayları.

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2019 04:57

PTT Gişe ve Büro Görevlisi Personel Alımı İlanı Yayımladı!

PTT resmi internet sitesinde yeni bir duyuru yayımlayarak Gişe ve Büro Görevlisi pozisyonu için yedek sıralama ve sınav duyurusu yaptı. İşte duyurunun detayları.

PTT İnsan kaynakları tarafından 12 haziran 2019 tarhli yeni bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan Duyuruda, 2018 yılı1. Dönem Personel Alımı yazılı sınav sonucunda yedek olarak sıralamay girek ve sırası gelen 154 adaya yaptırılacak psikometrik inceleme testi hakkında duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda Psikometril İncelem testi hakkında bilgiler verildi.

PTT personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılan 2018/1 personel alımı yazılı sınav sonucunda Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik) pozisyonlarına yedek olarak sıralamaya giren adaylara Gazi Üniversitesi tarafından Psikometrik inceleme yapılacağını belirtti. 

Psikometrik İnceleme testi 29 Haziran 2019 tarihinde Ankara'da saat 100:00 'da yapılacak olup söz konusu test 120 dakika olarak belirtildi.  Sınava ilişkin duuru 21 haziran 2019 tarihinde //gazisem.gazi.edu.tr internet adresinde duyuru yapılacak ve Gazi Üniversitesince adayların cep telefonlarına bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Sınava giriş belgeleri ise 24 Haziran 2019 tarihinde Gazi üniversitesinin resmi inetrnet sitesi üzerinden temin edilecektir. 

SINAVDA GETİRİLECEK EŞYALAR?

Adaylar, Üniversite tarafından hazırlanmış olan Giriş Belgesi, T.C. kimlik numarasını gösteren bir kimlik belgesi (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Numaralı Sürücü Belgesi/ T.C. Kimlik Kartı/Geçerli Pasaport) ile yanlarında koyu siyah yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş, leke bırakmayan yumuşak silgi getireceklerdir.

Bunlar dışında adayların Psikometrik inceleme testine alınırken; yanlarında her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, çanta, cüzdan, sözlük, cep telefonu, saat, anahtarlık, telsiz, radyo gibi kaynaklar, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük (alyans hariç), broş ve diğer takılar, her türlü plastik, cam eşya ve metal içerikli eşyalar, her türlü elektronik/mekanik cihaz ve her türlü müsvedde kâğıt, defter, ders notu, kitap, sözlük, dergi, gazete ve benzeri yayınlar, cetvel, pergel, açıölçer vb. araçlar ile sınav binalarına girmesine izin verilmeyecektir.

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI:

Psikometrik İnceleme testi sonuçları //ik.ptt.gov.tr internet adresinde yayınlanacak olup başarılı olan adayların adreslerine tebliğ yapılacaktır. Söz konusu tebliğ ile adaylara, atanma şartlarını taşıyıp taşımadıklarının tespiti için istenen belgelerle birlikte 15 gün içinde Taşra Teşkilatında ilgili PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine başvurmaları gerektiği bildirilecektir. Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde müracaat etmeyenlere herhangi bir işlem yapılmayacak olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

DUYURUNUN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar