Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PTT Bin 100 Personel Alımı ne Zaman Gerçekleştirecek? Alım Tarihi Belli Oldu mu?

PTT bin 100 personel alımı için yayınlanan ilana göre son başvuru tarihi geçtiğimiz aydı. Son başvuru tarihi olan 15 Aralık'ta kadar resmi ilana çıkmayan PTT, alımın ertelendiğini duyurmuştu. Başvuracak olan vatandaşların gözü kulağı PTT'den gelecek olan yeni bir ilanda.

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2019 13:17

PTT PAL bünyesine alınacak olan bin 100 personel için yeni bir gelişme yaşandı. Nakit ve değerli eşya taşımak için kurulan PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi yeni bir oluşumdur. Bu nedenle yürütülen ve kısa vadede gerçekleşecek projeler için acil olarak bin 100 personel alım ilanı yayınlanmıştır.

Ancak şirketin yapılanması, şubeleşmesi ve yatırım planlaması devam ettiği için personel alım ilanı ertelenmiştir. Ertelemenin geçici olduğu ve  sürecin İştirak Şirketinin verdiği ilanlar üzerinden takip edilmesi gerektiği açıklandı. Bu açıklamadan sonra ise herhangi bir yeni gelişme yaşanmadı.

PTT Pal Nedir? Alınacak olan bin 100 personel PTT PAL kapsamında istihdam edilecektir. PTT’nin iştiraki olan bu yeni oluşum her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrakların taşınması, işlenmesi ve saklanması için hizmet verecek. 

Aynı zamanda ATM'lerin ikmali, bakımı, izlenmesi, güvenlik hizmetleri gibi konularda hizmet sunacak. 2019 sonuna kadar 6 farklı ilde merkez kuracak.


Yorumlar