Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PTT: 55 Bin Memur Alımı ne Zaman Yapacak?

PTT bünyesine Cumhuriyet' in 100. yılına kadar alımı yapılacağı bildirilen 55 bin memur alımı hakkında süreç nasıl işleyecek? 

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2018 19:53

55 bin memur alımı sürecine dair adayların sabırsız bekleyişi devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde PTT müdürü Kenan Bozgeyik tarafından alımı yapılacağı söylenilen 55 bin memur personel alımı konusunda, adaylar alımın yapılıp yapılmayacağını, alımların ne zaman olacağını ve kadro dağılımını merak etmektedirler. 

PTT müdürü tarafından yapılan açıklamada Cumhuriyet' in 100. yılına kadar PTT bünyesine peyder pey memur alımlarının yapılacağı, bu süreçte toplam 55 bin memur alımının yapılacağı ifadeleri kullanılmıştı. 

Şuan için yapılacak alımlara yönelik bir tarih açıklaması gerçekleştirilmedi. Muhtemel alım için öngörülen kadrolar ise bir önceki alımlarda olduğu gibi posta dağıtıcısı, gişe yetkilisi, büro memuru, avukat, mühendis gibi çeşitli kadrolar üzerinedir.

PTT memur alımında kadro dağılımları nasıl olacak?

Her yıl farklı sayılarda gerçekleştirilen PTT memur alımı için süreç netlik kazandığında, sizlere muhtemel kadro sayılarını ulaştıracağız. Şuan için önceki senelere benzer dağılımlarda olacağı öngörülmektedir.


Yorumlar