Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PTT: 3500 Maaşla Personel Alımı Gerçekleştirecek

PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) KPSS şartı olmadan maaş haklarında 3 Bin 500 Tl alacak olan personel alımları devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 11:19

PTT iştiraki kuruluşları üzerinde istihdam edilecek olan personeller alınacak. Kamu kurumlarına yapılacak personel alım ilanlarına her her gün yenileri eklenirken, PTT 1100 personel alımı bekleyen adaylar son gelişmeleri merak ediyor.

PTTPAL kurumuna istihdam edilecek olan personeller için KPSS puan şartı aranmayacak. Adaylar bu alımlara başvurularını kariyer ilan sitesi üzerinden yapabilecekler. Bilişim alanındaki alımlarda PHP developer ve Sistem mühendisi kadrolarında görev yapacaklar.

Zırhlı Araç Güvenlik Görevlisi olarak istihdam edilecek olan personellerin başvurularda, kamu haklarından mahrum olmamaları, görevini sürdürmeye engel herhangi bir akıl yada vücut engeli bulunmaması, 5188 sayılı kanunda belirtilen şartları taşıyan güvenlik kimlik kartına sahip olmaları, para ve değerli eşyaları taşıma konusunda tecrübeli olmaları, ilanda belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmaları istenilecek.


Yorumlar