Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

POMEM 10 Bin Polis Alımı ne Zaman Gerçekleştirecek

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Açıklama Bekleniyor. Başvuruların yapılması için gereken tarih ne? Polis memuru alımları için Emniyet Genel Müdürlüğü’nden açıklama bekleniyor. Genel Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan erkek ve kadın polis memur adayı öğrenci alımları ne zaman?

Abone ol
Abone ol 25 Ocak 2019 14:46

Polis alımları yapılacak ve EGM bünyesinde çalıştırılması söz konusu olacak. 24.Dönem POMAM sınavı ne zaman? Hemen hemen her hususta detayları merak eden adaylar, bir an önce alım olmasını ve polis olarak göreve başlamayı bekliyor.

POMEM Başvuru Şartları; 24.dönem POMEM başvurusu için belirlenmiş olan şartlar var. Bu şartların sağlanması durumunda, direkt olarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Polis memuru olmak için KPSS şartı aranıyor. 

Mutlaka bunun için sınav şartını yerine getirmeye dikkat edin. Onun dışında elde etmeniz gereken şartlar da olacak. Ön lisans KPSS sınır 70 ve Lisans KPSS sınır 60 sınır Olarak belirlenmiştir.

Bu durumda direkt olarak ilk sağlamanız gereken şartın KPSS şartı olduğunu unutmayın. Ayrıca silah taşımaya engelli olmamak, madde kullanıcısı olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak gibi sağlamanız gereken diğer şartlar var.

Belirlenmiş olan şartları sağlamanız durumunda POMEM başvurusu yapmak için gereken tarihi bekleyeceksiniz. Net tarihin açıklanmasından sonra gereken bilgilendirme yapılacaktır.


Yorumlar