Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PEGASUS Kabin Memuru Alımı Yapacak

PEGASUS kabin memuru alımı açık iş ilanları bulunmaktadır. Son yıllarda ülkemizde hizmet veren havayolu şirketlerindeki gelişmelere öncülük eden PEGASUS aile bireyleri olarak isimlendirdiği çalışanlarına yenilerini katmak için sürekli olarak ilan yayınlamaktadır. 

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 11:35

PEGASUS İşe Alım Kriterleri; İşe alınacak olan pozisyona göre PEGASUS işe alım kriterleri farklılık göstermektedir. Kabin memuru, operasyon memuru, misafir hizmetleri memuru, çevre ve İSG mühendisi, uçak sistemleri mühendisi, sistem uzmanı, kaptan pilot, yardımcı pilot ve bunlar gibi birçok farklı alanda şirketin işe alım ilanı bulunmaktadır.

Genel olarak işe alım kriterleri arasında en az önlisans mezunu, vardiyalı sistemde çalışabilecek, yabancı dil bilen, erkek adaylar için askerlik görevlerini tamamlamış olmaları ve aynı zamanda hangi ilde ihtiyaç var ise burada çalışabilecek adaylar aranmaktadır.

PEGASUS İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Firma açmış olduğu ilanlara başvuru yapılması için internet üzerinden işlem yapmaktadır. İnternet sitesi üzerinden de yayınlamış olduğu açık pozisyonlara başvuru yapmak istediğinizde sizi otomatik olarak kendi sayfalarına yönlendirmektedir. 

Bu sayfa içerisinde yapacağınız incelemeler neticesinde şartların size uyması neticesinde başvuru yapabileceksiniz. Bunun için internet sitesinde oluşturulmuş bir özgeçmişinizin ve tabii ki üyeliğinizin bulunması gerekecektir. 

Bu şekilde PEGASUS iş başvurusu yapabilecek ve firmanın incelemelerini tamamlayarak size dönüş yapmasını bekleyebileceksiniz.

PEGASUS kabin memuru alımı açık iş ilanlarına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar