Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

PEGASUS Havayolları Bünyesine: En Az İlkokul Mezunu Personel Alımları Gerçekleştirecek

PEGASUS Havayolları bünyesine, ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından memur personel alımları gerçekleştirilecektir. 

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 22:08

İlanlarda belirtilen şartları taşıyan adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınacak olup, başvurular alınmaya başlamıştır. 

PEGASUS bünyesinde personel olarak çalışmak isteyecek adayların; belirtilen bölümlerden veya fakültelerden mezun, en az lise mezunu, sağlık problemi olmayan, T.C vatandaşı olan, kamu haklarına zarar veren örgüt veya gruplarla ismi anılmamış ya da suça karışmamış, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş, PEGASUS bünyesindeki görevinden disiplinsizlik veya görevi kötüye kullanma nedeniyle çıkarılmamış, takım çalışmasına ve yoğun çalışma temposuna yatkın, seyahat engeli bulunmayan, iletişim becerileri güçlü, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek, mesai saatlerine özen gösterebilecek, dış görünüşüne dikkat eden, güleryüzlü çalışmayı benimsemiş, askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş kişiler olması istenmektedir.

PEGASUS Personel Alım Kadroları

Havayolu şirketi bünyesine uçak yükleme personeli ve teknik depo memuru alımları yapılmaktadır. İlanlara başvuru yapacak adayların uçak yükleme personeli kadrosu için en az ilkokul eğitimini tamamlamış olması, teknik depo memuru pozisyonu için ise en az önlisans mezunu ve bu alanda tecrübe edinmiş, yeni şeyler öğrenmeye açık kişiler olması gerekmektedir. Ayrıca teknik depo memurlarının bilgisayar kullanımını ve ERP programlarının kullanımını biliyor olması gerekli görülmektedir.

İlanlara ulaşmak için > https://goo.gl/APh9zS (Tarayıcınıza yapıştırınız


Yorumlar