Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Özel Sektör İçin 1401 Güvenlik Görevlisi, 915 Şoför Alımı Yapılacak

İŞKUR aracılığıyla duyurulan Şoför alım ilanlarında yer alan kadro kontenjan detaylarına göre 12 farklı şoför branşında 915 personel alım ilanı bulunmakta.

Abone ol
Abone ol 23 Nisan 2019 21:39

Özel sektör firmaları sadece İŞKUR'da yayımladıkları ilan sayısı 62 bin üzerinde.

İŞKUR ŞOFÖR ALIM İLANLARI

Kamyon Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 74, Kamyonet Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 23, Kurtarıcı Araç Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 2, Makam Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 9, Minibüs Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 3, Otobüs Kaptanı (Şoförü) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 13, Servis Şoförü (Okul) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 7, Şoför (Yolcu Taşıma) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 196, Şoför-Yük Taşıma kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 478, Taksi Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 4, Tır-Çekici Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 98, Traktör Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 8.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla ilan edilen Güvenlik Görevlisi alımları için yayımlanan personel alım sayısı 1401. Söz konusu ilanlarda ayrıca 9 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Vardiya Amiri - Güvenlik Hizmetleri pozisyonu için 1, Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı pozisyonu için 39, Güvenlik Amiri/Sorumlusu pozisyonu için 3, Güvenlik Denetçisi pozisyonu için 1, Güvenlik Görevlisi pozisyonu için 1288,  Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları) pozisyonu için 2, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) pozisyonu için 46, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) pozisyonu için 20, Güvenlik Müdürü pozisyonu için 1.

İLAN METİNLERİNE ULAŞMAK İÇİN

İlan metinlerine ulaşmak için aşağıda yer alan yöntemlerle ilanlara ulaşılabilir.

1-) Adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşacaklar.

2-) Bu sayfa üzerinde hangi kadro için başvuru yapacaklarsa Meslek yazan bölüme o kadronun adını yazıp ara butonuna basacaklar.

3-) Şehre göre aramayı daraltabilirsiniz.

İŞKUR İş İlanları Sayfası için TIKLAYIN


Yorumlar