Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Özel İdare Müdürlüğüne: 2 Gün Başvuru Süresi İle 28 Daimi İşçi Alımı yapılacak

Sinop İl Özel İdare Müdürlüğü İŞKUR işçi alımı iş ilanları tarafından yayımlanan ilan ile daimi kadroda 28 işçi alım yapılacak.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 18:15

Başvuruları 13 Pazartesi ve 14 Salı günü yapılacak. Operatör dozer için 2 kişi en az ilköğretim mezunu ve gerekli ehliyet sahipli olması isteniyor.

Beko loder, Sondal, Greyder ve Asfalt operatörü 3 kişi en az ilkokul mezunu ve G sınıfı ehliyet sahipli olması isteniyor.

Bahçıvan 1 kişi en az ilkokul mezunu olması, dogalğaz kalorifer ateşçisi belgesi olması isteniyor.

Asfalt işçisi 5 kişi 35 yaş sınırlı ve ilkokul mezunu olması talep ediliyor. Düz işçi 1 kişi engelli olarak en az ilköğretim mezunları arasından alım yapılacak.

Düz işçi 5 kişi silahlı silahsız özel güvenlik kimlik kartı olan en az ilkokul mezun olması isteniyor. Şoför 7 kişi için SRC 2 VE SRC 4 belge sahipli en az ilkokul mezunları başvuru yapabiliyor.

Usta 4 kişi için ilkokul mezun, motor veya makine ustalık belge sahili E veya C sınıfı sürücü ehliyetli olması isteniyor.

Başvurular Sinop İl Özel İdare Müdürlüğü Personel Limited Sinop adresine şahsen veya kılavuzda verilen iletişim adreslerinden bilgi alınarak işlem yapılması gerekmektedir.

Sinop İl Özel İdare Müdürlüğü kılavuzu için tıklayın


Yorumlar