Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Özel Hastanelere İşçi, Danışman, Şoför ve Personel Alımı Yapılacak

Sağlık kuruluşu yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2019 22:51

Özel Sağlık Kuruluşları dediğimiz zaman çok sayıda kuruluş bu kapsamın içerisinde yer alıyor.

Özel Hastanelerin personel alım ilanları, üniversite hastanelerinin personel alım ilanları, tıp merkezlerinin ilanları, sağlık merkezlerinin ilanları, diş hastanelerinin ilanları, göz hastanelerinin ilanları, sağlık sektörünün farklı mecralarında faaliyet gösteren firmaların ilanları bulunmakta.

İlanlarda çok sayıda pozisyonda işçi alımı ile hastanelerin çeşitli birimlerinde faaliyet gösterecek farklı kadrolar da memur personel alım ilanları bulunmakta.

Ayrıca söz konusu alım ilanların çok büyük bir kısmı firmalar tarafından özel olarak belirlenen şehirlerde yapılmakta.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Hasta Kayıt Yetkilisi, Servis Hemşiresi, Danışman, Hasta Danışmanı, Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi, Ameliyathane Hemşiresi, Radyoloji Uzmanı, Eczacı, Tüp Bebek Sorumlu Hemşiresi, Ofis Personeli, Göz Hastalıkları Uzmanı, Tahsilat Personeli, Ameliyathane Bilgilendirme Sorumlusu, Sosyal Medya Uzmanı, Sağlık Personeli, Hasta Yatış Çıkış Kat Sekreteri, Kurumsal Tanıtım Sorumlusu, Banko Görevlisi, Uzman Sağlık Personelleri.

GENEL OLARAK KOŞULLAR NELER?

Her kadro için farklı şekilde belirlenen öğrenim şartının sağlaması, kadrolar için belirlenen mesleki koşullara haiz olunması, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmaması, kadrolar için ayrı ayrı belirlenen yaş aralığında olunması. İlanı yayımlayan kurumun alım yapılacak kadro için talep ettiği deneyim şartının sağlanması.

Bu Şartların Dışında

Yukarıda yer alan şartlara ek olarak ayrıca Hasta odaklı çalışmayı ilke edinmiş, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, Kendisini geliştirmeye ve öğrenmeye meraklı, Planlı çalışma ve iş takibi becerileri gelişmiş, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Sorumluluk sahibi, disiplinli, sabırlı özelliklerinde adaylarda bulunması isteniyor.

İLANLARA NASIL ULAŞIR VE BAŞVURU YAPABİLİRİM?

İlanlara aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İlanlara ulaşmak için tıklayın


Yorumlar