Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Orman İşletme Müdürlüğü ve SYDV 1086 Kamu Personel Alımı Yapacak

Orman İşletme Müdürlüğü ve SYDV 1086 kamu personeli alımı yapıyor. İŞKUR TYP alımlarını özellikle Belediye Başkanlıkları, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Milli Eğitim Müdürlükleri, Valilikler ve Kaymakamlıklar nezdinde bulunan kamu kurum ve kuruluşları personel alım ihtiyaçlarını bu alımlar ile sağlamaktadır. 

Abone ol
Abone ol 07 Ocak 2019 16:17

Orman İşletme Müdürlüğü TYP numarası 270610 olarak verilmiştir. Alımı Osmaniye gerçekleştiriyor. SYDV TYP numarası 270619 olarak ilan edilmiştir. Diğer şehir alımları aşağıda açıklanmıştır.

İŞKUR toplum yararına program kapsamında kamu personeli alımı iş ilanları 7 Ocak 2019 da yayınlandı. Alım yapacak şehirler Sakarya, Osmaniye, Samsun, Kahramanmaraş, Kütahya, Trabzon, Artvin, Bolu, Batman, Gaziantep ve Muğla olarak yayınlanmıştır. 

Muğla ve Gaziantep 7 Ocak 2019 da sona eriyor. Diğer tüm şehirler 11 Ocak 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılabilir.

Alımlar yapılırken güvenlik görevlisi, çevre düzenleme elemanı, çevre temizlik işçisi, bahçıvan, hizmetli ve ağaçlandırma personeli olarak gerçekleştiriliyor.

Şartlar; ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunları başvurabiliyor. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş, 40 yaşını bitirmemiş, iş kurumuna kayıtlı işsiz ve herhangi bir kurumdan maaş almıyor olanlar başvuru sağlayabilir.

TYP İŞKUR alımlarına başvuru için tıklayın


Yorumlar