Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Orman İşletme Müdürlüğü 20 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek

28 Kasım 2018 tarihinde İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan ile TYP (Toplum Yararına Programı) kapsamında 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2018 14:12

Başvuruları başlayan ilana son olarak 2 Aralık 2018 tarihinde yapılacağı ilan edilmiştir. İş kurumu il müdürlüğü yayınladığı ilanda ağaçlandırma personeli alımı yapılacağı ilan edilmiştir. 

Yayınlanan ilana göre Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü bu alımı yapacaktır. İŞKUR TYP numarası 266454 olarak ilan edilmiştir.Başvuracak aday sadece aşağıda verilen link adresi üzerinden ara tuşuna basarak tüm ilanları veya TYP numarası ile arama tuşuna basarak ilana ulaşabilirler.

Bu yayınlanan ilan TYP alımı olarak ilan edildiği üzere ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru sağlayabilir. Adaylarda istenen diğer özellikler 18 yaş ile 45 yaş aralığında olması ve her hangi bir emekli aylığı alıyor olmaması gerekmektedir.

Bir aday TYP alımlarına başvuru yaparken alınacak personel özelliğine göre iş arayan statüsünü değiştirmesi gerekebilir. Temizlik personeli statüsünde iş arayan bir kişi bu alıma başvuru yapamaz.

Kişisel özellikleri içerisinde yer alan işçi özelliğine göre iş arama statüsünü değiştirmesi gerekmektedir.Orman işletme sözleşmeli personel alımına ulaşmak için tıklayın


Yorumlar