Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Orman Genel Müdürlüğü'nden 5 Bin Personel Alımı Yapılacak

Orman Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu bir açıklama ile 5 bin personel alımı yapılacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 13:00

OGM'den yapılan açıklama; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından duyurulan 5 bin personel alımı için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 5 BİN PERSONEL AÇIKLAMASI

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım açıklamasında, alım yapılacak kadro kontenjan bilgileri hatırlatıldı. Çalışmaların devam ettiğinin bilgisinin verildi. OGM duyurusunda şu ifadelere yer verildi.

Orman Genel Müdürlüğü Tarafından Yayımlanan Duyuru

Genel Müdürlüğümüz personel ihtiyaçlarını gidermek için Sayın Bakanımızın kamuoyu ile paylaştığı, 5.000 personel alımı için çalışmalara devam edilmekte. Buna göre;

1.200 Mühendis

2.700 Orman Muhafaza Memuru

800 Memur

300 Şoför alımı sürecine açıktan atama izninin yayınlanması ile başlanacak.

Orman Mühendisi, Orman Muhafaza Memuru alımları yürürlükteki mevzuata uygun olarak 2018 yılı KPSS puanları ile sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olanlardan, memur ve Şoför alımları ise 2018 yılı KPSS puanlarına göre ÖSYM tarafından yerleştirilecek.

Söz konusu personel alımların 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanmakta. Bundan sonraki süreci Genel Müdürlüğümüzün web ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Yorumlar