Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Onurair Personel Alımı Gerçekleştirecek

Onurair 1992 yılından bugüne Türk havacılık sektöründe büyük hizmetler vermiş olan Onurair günümüzde 22 uçaklık filosu ile hizmet vermeye devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 13:29

Ülkemizde EN9110:2010 Kalite ve Standardizasyon Belgesi'ne sahip olan tek firma olan Onurair uygun fiyatlı uçuş politikası ile de dikkatleri çekiyor. 

2003 yılından bugüne Uluslararası uçuklar da yapan firma sağlamış olduğu iş imkanları ile de bu sektörde iş arayanlara gerekli olan istihdamı yaratabiliyor.

Türkiye’nin farklı yerlerinde farklı açık pozisyonlarda eleman arayışı bulunan firma Kariyer internet sitesi üzerinden başvuruları kabul ediyor.

Onurair İş İlanları; Onurair iş ilanları internet sitesinin ana sayfasına geldiğinizde en alt tarafta butonuna tıklayarak sizden istenen bilgileri doldurmanız yeterli olacaktır. 

Bu işlemin tamamlanması ile birlikte özgeçmiş oluşturmanız ve istenilen bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Bu işlemin de tamamlanması ile birlikte arama kısmına “Onur Air” yazarak aratmanız sonucunda açık pozisyonları bulabileceksiniz.

Onurair İşe Alım Şartları; Açık olan pozisyona göre işe alım şartlarında farklılıklar görülmektedir. Uçuş yapılacak bölgelere göre istenilen yabancı dillerde de değişiklik görülmektedir. 

Özellikle uluslararası uçuşlarda görev alanlar için istenen yabancı dil uçuşların nereye yapılacağına göre değişiklik göstermektedir.

Kabin memuru alımlarda diğer şartlarla birlikte fiziksel özellikler de istenmektedir. Genel olarak kadınlarda 160 cm-180 cm, erkeklerde ise 170 cm- 190 cm boy özellikleri ile birlikte boy-kilo oranının da istenilen düzeyde olması beklenmektedir. 

Firmayı temsil edecek olan kabin memurlarında güler yüzlü ve insan ilişkilerinde başarılı ve sabırlı olmaları istenmektedir. Sürekli olarak müşterilerle ilgilenilecek olduğundan dolayı bu tür özelliklerin bulunması da istenmektedir. 

Bununla birlikte firmanın üniforması giyildiğinde dövme ya da piercinglerin görünmeyecek olması da istenilen özelliklerden birisi.

Ülkemizde hizmet veren en büyük havacılık firmalarından birisi olan Onurair işçi alımı ilanları için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yorumlar