Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Ön lisans ve Lisans Mezunu Düz Devlet memuru Alımı Başvuru Detayları!

Ön lisans ve Lisans Mezunu Düz Devlet memuru Alımı Başvuru Detayları! KPSS puanı ile düz memur kadrosunda 211 personel alımı başvuruları başladı. Adaylar 2019/1 tercihlerinde iki yıllık ön lisans ile dört yıllık lisans mezunu olarak başvuru yapabileceği düz memurluk kadroları haberimizde

Abone ol
Abone ol 16 Temmuz 2019 00:01

Ön lisans ve Lisans Mezunu  Düz Devlet memuru Alımı Başvuru Detayları!

KPSS puanı ile düz memur kadrosunda 211 personel alımı başvuruları başladı. Adaylar 2019/1 tercihlerinde iki yıllık ön lisans ile dört yıllık lisans mezunu olarak başvuru yapabileceği düz memurluk kadroları haberimizde

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Devlet Personel Başkanlığı tarafından kurumlardan toplanan talepler doğrulturunda yapılacak alımlara ait başvuruları başlattı.

ÖSYM üzerinden yapılacak tercihlerde KPSS puanı ile düz memur kadrosunda 211 personel alımı yapılabilecek. Kamu kurumlarında memur olmak isteyen adaylar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden 2019/1 tercihlerini yapabilecekler. Tercihlerde iki yıllık ön lisans mezunu olan ve dört yıllık lisans mezunu olan Kpss’den belirli bir puan alarak başvuru yapabileceği düz memurluk kadrolarına ait detayları derledik.

211 DÜZ MEMUR ALIMI;

ÖN LİSANS MEZUNLARININ BAŞVURU YAPABİLECEĞİ MEMURLUK KADROSU: Düz memurluk kadrolarında 71 kadro ayrıldı. Adaylar bu kadrolarda özel bazı başvuru şartlarına sahip olmaları gerekli olacaktır. Aşağıda linkten İlan kılavuzunda Tablo 2'den kadrolara erişebilirsiniz.

(TABLO/2) Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar

Ön Lisans Mezunları Nitelik Kodları

LİSANS MEZUNLARININ BAŞVURU YAPABİLECEĞİ DÜZ MEMURLUK KADROLARI:2019/1 kpss tercihlerinde lisans mezunu olan adaylar için ayrılan kontenjan sayısı 140 olarak açıklandı. Dört yıllık fakültelerinden mezun olan adaylar bu kadrolara başvuru yapabilirler.

(TABLO-3) Lisans Mezunlarının Tercihleri- Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar

Lisans Mezunlarının Nitelik Kodları

SON BAŞVURU TARİHİ: 2019/1 kpss tercihleri 9 Temmuz tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz tarihinde son bulacak.

BAŞVURU ÜCRETLERİ NE KADAR?

Tercih ücretleri 20 Tl olarak açıklandı. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenler için odeme.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılabileceği açıklandı. Diğer bankalardan ödeme yapmak için kılavuzdan yetkili bankalar şu şekilde açıklandı.v


Yorumlar