Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Okuryazar Durumda 6900 Kişi Alınacak

İŞKUR ilanları dahilinde, okuryazar durumda olan kişilerin istihdamına devam ediliyor. 

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2018 18:16

Okuryazar durumda olan 6900 kişinin işe yerleştirmesi sağlanacaktır. İlgili ilanlara başvuru yapmak için adayların İŞKUR üyeliklerinin bulunması gerekmektedir. 

İŞKUR üyeliği bulunmayan kişiler iskur.gov.tr adresini ziyaret ederek online olarak bireysel başvuru yapabilecekleri gibi, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan iş ve meslek danışmanları aracılığıyla da kayıtlarını oluşturabilirler. Ek olarak ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar, yine bahsi geçen danışmanlar aracılığıyla da başvurularını gerçekleştirebilirler.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Okuryazar durumda olan 6900 kişinin başvurabileceği işçi alımlarında Mekanik(Fiziksel) Cevher Zenginleştirme Operatörü, Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Meslek Elemanı, Bulaşıkçı (Stevard), Aşçı, Makineci (Dikiş), Garson, Temizlik Personeli, Beden İşçisi, Makine Operatörü, Şoför (Yolcu Taşıma), Şoför (Yük Taşıma) Memur, Büro Memuru, Ambar Memuru, Ütücü, Aşçı Yardımcısı, Ayakçı (Tekstil), Büro İşçisi, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, Marangoz, Proses İşçisi gibi kadrolara yönelik alımlar gerçekleştirilmektedir. 

Bu alımlara başvuru yapacak kişilerin kamu haklarından mahrum edilmemiş olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisinin gelişmiş olması, kendisine verilecek görevlerine yerine getirebilecek olması gibi bazı nitelikleri karşılayabiliyor olması gerekmektedir.

Başvuruyu gerçekleştirmeden önce iş ve meslek danışmanınıza başvurmanızda fayda görülmektedir. Başvurular ve diğer kadrolar hakkında bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanlar ve detaylar için tıklayınız


Yorumlar