Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Okur Yazar Olmak Yeterli: 2400 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Kamu ve özel sektöre yönelik çok sayıda personel alım ilanını yayımlayan İŞKUR, tüm eğitim düzeyleri ve mesleki farklılıklarda dahi binlerce pozisyona personel alımları yapıyor. 

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 16:24

İŞKUR üzerinde binlerce özel sektör işletmesi veya kamuya bağlı kuruluşların personel alım ilanları günlük olarak yayımlanıyor. Yayımlanan bu ilanlarda okuryazar düzeyde toplamda 2400 güvenlik personeli alım ilanı bulunmaktadır. 

Bu özellikler; T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu haklarından mahrum edilmemiş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, mesai saatlerine özen gösterebilecek olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, en az okuryazar düzeyde olmak, askerliğini yapmış olmak, mesleğin gerektirdiği bilgi ve birikime sahip olmak, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, daha önce yüz kızartıcı bir suç işlememiş ya da herhangi bir suçtan dolayı hükümgiymemiş olmak, ilana başvuru yapılan ilde ikamet ediyor ya da edebilecek olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

2400 GÜVENLİK ALIMI BAŞVURULARI

2400 güvenlik personeli alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan bağlantı üzerinden İŞKUR anasayfasına ulaşacaklar. 

Açılacak sorgulama ekranında meslek bölümüne güvenlik yazarak aratınız. Toplamda 2400 kişiden çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapan işletmelerin ilanlarına erişim sağlayabilirsiniz. 

Başvuru yapabilmek için İŞKUR üye profilinizle giriş yapmanız gerekmektedir. Başvuru yapmadan evel İŞKUR iş ve meslek danışmanına başvurmanız ve bilgi almanız faydanıza olacaktır.

Başvuru için tıklayınız


Yorumlar