Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Sınav İptal Edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Vergi Denetleme Kurulu 500 Vergi Müfettişi ilanına başvurular 2-20 Temmuz tarihleri arasında alındı.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 19:58

ÖSYM KPSS puan türlerinden 80 ve üzeri alan,  yaş şartında 35 yaşını doldurmamış olan adayların A grubu kadrolarına yapılacak vergi müfettiş yardımcısı alımlarına başvuru yapabildi. Yapılacak sınav için beklenmedik bir gelişme yaşandı. 

11-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen sınavın Vergi Denetleme Kurulu tarafından yapılan duyuru ile başvuruda bulunan adayların haklarının saklı kalması kaydı ile ileri biri tarihe ertelendiği açıklanmıştı. Adayların uzun bekleyişleri ardından bugün yeni bir gelişme daha yaşandı ve sınavın iptal edildiği açıklandı.

Vergi Denetleme Kurulu resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda "11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Vergi Müfettiş Yardımcılığı Meslek Giriş Sınavı iptal edilmiştir.

2500 ADAY; SINAV İPTAL EDİLMESİN

Vergi Müfettişi sınavına başvuru yapan adaylar arasından KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puandan ilk 2500 sıralamasına giren adaylar yapılması planlan ve iptal edilen sınav nedeniyle emeklerinin boşa gittiğini belirtmekte. 

Vergi Denetleme Kurulunun iptal edildiği sınav için başvuru yapan adaylar için yeni biri açıklama yapıp yapmayacağı sorulmakta.


Yorumlar