Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kurumlara Lise Mezunu 161 Teknisyen Alımı Yapılacak

Kamu kurumlarında görev almak isteyen yüzbinlerce aday, ÖSYM tarafından alınmaya başlayan KPSS tercihlerine odaklandı. 

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 09:25

Adaylar Kamu Personeli, Seçme Sınavından aldıkları puan sıralamasından yüksek puandan başlanarak atamalar yapılacak. Buna göre KPSS puanı yüksek olan adaylar hayallerine kavuşabilecek. 

HANGİ KURUMLAR TEKNİSYEN ALACAK

Hangi kurumlar teknisyen alımı yapacak? Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Fırat Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Türk-Alman Üniversitesi, Türkiye vagon Sanayii A.Ş. Genel müdürlüğü kurumlarına toplamda 161 teknisyen alımı yapılacak.

TEKNİSEN ALIMI İLANLARI

Tercih kılavuzuna göre Toprak Mahsulleri ofisinde yer alan iki ilanda Afyon Bolvadin ilçesinde görevlendirilecek olan 18,15 ve 18 kontenjan ayrılan üç farklı ilan detayları şöyle; 15 kişilik alımda, Ortaöğretim Kurumlarının Kimya Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün özel şartlar bölümdeki şartları taşımak, Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması başvuru şartları aranacak. 

18 kişilik alımda ise Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak ve Metalürji Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak istenilmektedir. 

Özel başvuru şartlarını taşımak ile güvenlik araştırması olumlu olarak sonuçlanması başvuru şartları aranmaktadır. Tercihte adet sayısı en çok olduğu 18 kişilik alımda Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından mezun olma şartı aranacak.


Yorumlar