Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kurumlara: KPSS Şartı Olmadan 460 Personel Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumu Kurum dışı ilanları arasında yayımlanan ilanlara göre İstanbul ilinde bulunan Beykoz Belediyesi ve Ümraniye belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 460 kişilik boş kadro ile işçi alımı ve personel alımı yapacaklar.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 20:17

İstanbul Ümraniye belediyesi ve İstanbul Beytaş Beykoz belediyesi bünyesine toplamda 460 kişilik kadro ile işçi personel alacak. 

Buna göre Ümraniye Belediyesi, 5 İş Makinesi Operatörü, 3 Şoför 26 Ağır Vasıta Şoförü, 9 Usta, 137 İşçi, 2 Aşçı, 2 Aşçı yardımcısı, 5 Garson, 29 Lisans mezunu Büro Elemanı, 6 ÖnLisans Mezunu Büro Elemanı, 35 Lise mezunu büro elemanı ve 3 Lise mezunu Saha elemanı olmak üzere toplamda 310 işçi personel alacak.

Beykoz Belediyesi ise 150 kişilik boş pozisyon ile, 37 Kamyon, Mdibüs, Minibüs, Ambulans ve Sepetli araş şoförü, 12 Kazıcı Yükleyici Transkavatör ve Eksvakatör operatörü, 10 Makam Şoförü, 8 Usta Yardımcısı, 35 Tır Otobüs ve İş Kamyonu şoförü, 21 Usta ve 11 ustabaşı, 34 Hafif Araç Şoförü, 3 Sorumlu Personel olmak üzere toplamda 150 işçi personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların söz konusu olan belediyelere başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranır. Ayrıca alım yapılacak pozisyon derecesine göre belirtilen özel nitelikleri de taşımaları gereklidir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularını ilgili belediyelere şahsen istenen belgeler ile birlikte gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre Ümraniye Belediyesine başvurular en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar ve Beykoz Belediyesine en geç 15 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Adaylardan bu yönde Başvuru formu, Diploma fotokopisi, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, Kimlik Fotokopisi, İkametgah belgesi, 1 adet fotoğraf ve mesleki Pozisyonlar için beslek eğitim bonservis belgesi ile başvuru yapılacaktır. 

İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ümraniye Belediyesi İlanı İçin Tıklayınız

Beykoz Belediyesi İlanı 1 İçin Tıklayınız

Beykoz Belediyesi İlanı 2 İçin Tıklayınız


Yorumlar