Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kurumlar İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR SYDV ve Belediyelere KPSS’ siz kamu personeli alımı yayınladı. Başvuracaklar en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2019 13:48

Balya Belediyesi ( Balıkesir ) 10 kişi daimi olarak Beden işçisi olarak alınacaktır. Başvuru yapacakların en az İlköğretim mezunu olması ve 18 – 55 yaş arası olması gerekmektedir. 

Belediye personel alımı ilan 16 Ocak 2019 Tarihinde yayınlanmış olup Başvuru yapacak adaylar için 17 Ocak 2019 tarihinde sona erecektir. Kamu personeli alımı için adayların son başvuru tarihine kadar Balya Belediyesi personele şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

Köyceğiz Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı başkanlığı 5 kişi Beden işçisi alımı yapılmaktadır. 18 – 45 yaş arası bay / bayan SYDV personel alımına erkek adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. 

Alınacak personel temizlik elemanı olarak istihdam edilecektir. Başvurular başlamış olup adayların 18 Ocak 2019 Tarihine kadar Köyceğiz Kaymakamlığı SYDV’ ye şahsen başvuru yapılacaktır.

Köyceğiz SYDV (Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı) 1 kişi temizlik elemanı alım için adayların 18 Ocak 2019 Tarihine kadar şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

Van GÜRBEL A.Ş  aşçı, garson, cafe sorumlusu, seyis, bahçıvan, güvenlik görevlisi ve temizlik personeli vb. 20 personel alınacaktır. Başvuru yapacakların 18 Ocak 2019 tarihine kadar şahsen kuruma başvuru yapması gerekmektedir.

Gelibolu katı atık yönetim birliği 1 kişi ağır vasıta şoförü olarak alınacaktır. Başvuru yapacakların en az Orta Okul mezunu olması ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olması şartı vardır. Başvurular 18 Ocak 2019 Tarihine kadar şahsen Gelibolu katı atık yönetim personele yapılacaktır.

Balya Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Köyceğiz Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı 5 kişi ilan metni tıklayınız

Köyceğiz SYDV 1 kişi ilan metni tıklayınız

Van GÜRBEL 20 personel alımı ilan metni tıklayınız

Gelibolu katı atık yönetim birliği ilan metni için tıklayınız


Yorumlar