Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kuruma KPSS 60 Puanla 12 Memur Alımı Yapılacak Bugün Son Gün

KPSS 60 puanla memur alımı başvuruda songün 8 Ocak 2019 olarak açıklanmıştır. Adaylar önlisans lisans mezunu olan kişilerden alınacak olup 12 tekniker, tahsildar, mühendis, zabıta memuru ve memur alımı yapılacağı ilan edildi. Adaylar ön başvurularını posta yolu veya şahsen yapabilecekler. Başvuru adresi aşağıda verilmiştir.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2019 11:00

Tekniker 2 kişi alımı için Elektrik, iklimlendirme- soğutma programlarından önlisans mezunu olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerekmektedir. Memur alımı 3 kişi için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak.

Zabıta memur alımı 3 kişi için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerekmektedir. 

Tahsildar alımı 3 kişi için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak. Mühendis 1 kişi alımı için İnşaat Mühendisliği lisans programlarından mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması başvuru şartları arasındadır.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

Adaylar belediyenin internet adresi üzerinden veya belediye iş talep formunu temin edip doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve yukarıda sayılan başvuru belgeleri ile birlikte 08 Ocak 2019 günü saat 17.00’ye mesai bitimine kadar müracaatlarını yapabileceklerdir. 

Başvurular, Bozyazı İlçesi, Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:16 adresindeki Bozyazı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacaktır.

Bozyazı Belediyesi 12 memur alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar