Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kurum KPSS’den En Az 60 Puan İle Personel Alımı Gerçekleştirecek

Belediye Başkanlığı bay bayan en az lise mezunu KPSS 60 puanla itfaiye eri alımı yapıyor. Alım sözlü sınav ve şahsen müracaat ile yapılacaktır. Başvurular 4 Şubat 2019 tarihinde başlayıp 8 Şubat 2019 tarihinde sona eriyor. Alım ile alakalı diğer şartlar açıklanmıştır. Bayan itfaiye eri alımı olarak'ta yapılıyor.

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 16:36

Lüleburgaz Belediyesi (Kırklareli) yayınladığı ilana göre 6 kişi İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans Programlarının birinden Mezun Olmak ve En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ile KPSSP93 en az 60 puan almış olma şartı aranmaktadır.

Belediye personel alımı 4 kişi Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak ve En Az C Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak, KPSSP94 en az 60 puan sahibi olmak şartları vardır. 

Lise ve dengi okul mezunları için 2018 yılı KPSSP94, ön lisans mezunlarının 2018 yılı KPSSP93 Kamu Personel Seçme Sınavlarına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak gerekmektedir.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı kamu personeli alımı sözlü sınav ile yapılacaktır. Adaylar için Başvurular 4 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olup 8 Şubat 2019 tarihinde sona erecektir. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar belediyenin internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Başvuru yapacak adayların istenen belgeler ile beraber son başvuru tarihine kadar Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tek masa hizmet birimine kayıt yaptırdıktan sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Lüleburgaz Belediyesi 10 kamu personeli alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar