Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Nisan Ayında: KPSS İle 10 İdari Memur Alımı Yapılacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi KPSS ile 10 memur alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2019 15:00

İdari memur 2 kişi ve uzman yardımcısı 8 kişi olarak başvurular alınmaya başlandı. 35 üst yaş sınırlı olan İstanbul merkeze alım yapılacak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM 8 uzman yardımcısı ve 2 idari memur (idari memur engelli kadrosu) olmak üzere toplam 10 memur alımı yapılacak.

Şartlar; TC vatandaşı olmalı, askerlikle ilişiği olmamalı, 18 yaşını doldurmuş olmalı, istenilen lisans eğitim şartını sağlamalı 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmalı, kamudan yasaklı olmamalı, bazı suçları işlememiş olmalı, görevini yapmasına engel sağlık özrü bulunmamalıdır.

KPSS 70 puan şartı aranıyor.

Öğrenim Durumları; Siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, iletişim ve mühendislik fakülteleri ile diğer dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin kamu yönetimi, uluslararası ticaret, matematik, istatistik ekonometri bölümleri mezunu olmaları gerekmekte.

Başvurular 12 Nisan 2019 saat 17.30’a kadar şahsen ya da posta yoluyla Türkiye İhracatçılar Birliği’ne yapılacak.

Dış Ticaret Kompleksi B Blok Kat:2 Çobançeşme Mevkii, Sanayi Caddesi Yenibosna Bahçelievler / İSTANBUL adresi olarak verildi. Başvurusu kabul edilen adaylar puanlarına göre sıralanacak.

Belirtilen kontenjan 4 katı kadar aday sınava çağrılır. Sözlü sınav sonrası alım yapılır. Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi genel sekreterlik web adresinde ilan edilir.

Sözlü sınavda her jüriden en az 50 puan almak şarttır. Puan ortalaması ise 70’in üzerinde olmalı.

TİM memur alımı başvuru kılavuzu için tıklayın


Yorumlar