Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Nisan Ayında: En Az Lise Mezunu Banka Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye geneli faaliyet göstermekte olan bankalar kadrosunda personel açığı bulunan şubelerine çok sayıda kadroda banka personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 21:38

Türkiye geneli çok sayıda şehir için banka personeli alımı yapacağını ilan eden bankalar;

Türkiye Finans Katılım Bankası, Aktif Bank, Yapı Kredi Bankası, Burgan Bank, ICBC Turkey Bank, Garanti Bankası, Şekerbank, Fibabanka, HSBC Bank, QNB Finansbank, Türkiye Ekonomi Bankası.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda yer alan bankaların ilanlarında onlarca kadroda personel alım ilanı bulunuyor. Bazı bankalar ilanlarında 5 pozisyon için alım yapacağını duyururken bazı bankalar 25 pozisyon için ilan yayımlıyor.

Gişe İşlem Personeli, Gişe İşlem Personel Yardımcısı, Gişe Asistanı, Banko Memuru, Müşteri Danışmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Girişimci Bankacılık Şube Yetkilisi, Makam Şoförü, Güvenlik, Proje Asistanı, Proje Uzmanı, Pazarmala Yetkilisi, Satış Temsilcisi, Yazılım Uzmanı, İnsan Kaynaklarıi Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Aktif Satış Temsilcisi, Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yatırım Merkezi Yöneticisi,  Yatırım Danışmanı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personeli alımı için bankaların belirlediği çok sayıda koşul bulunuyor. Adayların bu koşulların tamamını sağlamaları isteniyor. Ayrıca başvuru koşulları bankadan bankaya farklılık göstermekte.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BANKA PERSONELİ İLANLARINA BAŞVURU

İlanlara ulaşmak için; tıklayın


Yorumlar