Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Nisan Ayı Askeri Personel Alımları

Nisan’ayında başvurusu devam etmekte olan Milli Savunma Bakanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuruları alınmaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 18:25

Sahil Güvenlik Komutanlığı Merkezleri KPSS 60 puan ile en az lise mezunu adaylar arasından Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon, Samsun, Antalya, Mersin ve Muğla şehirlerine memur alımı yapılacak.

Başvurular internet adresi üzerinden 12 Nisan 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmekte.

Lise mezunu alımlar. 2 düz büro personeli; Lise mezunu olmak. 1 bilgisayar veri bankası; Meslek Lisesi, 2 elektrikçi; Meslek Lisesi, 2 motor; Meslek Lisesi, 2 elektronik; Meslek Liseleri, 1 sıhhi tesisatçı; Meslek Liseleri, 1 boyacı /badanacı; Lise mezunu olmak, 13 hizmetli; Lise mezunu olmak.

1 garson; Meslek Liseleri. 1 büro personeli ambar; Meslek Liseleri mezunu olması gerekmekte.

Önlisans mezunu alımlar. 1 dava takip; Meslek Yüksekokulları Adalet programı veya Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak.

1 büro personeli mali işler; Meslek Yüksekokulları, 2 elektrik; Meslek Yüksekokulları, 3 bilgisayar; Meslek Yüksekokulu, 2 harita; Meslek Yüksekokulları, 2 inşaat; Meslek Yüksekokulu, 1 video montaj; Meslek Yüksekokul mezunu olması gerekmekte.

Milli Savunma Bakanlığı MSB 2019-1 sözleşmeli er alımı hava, kara ve deniz kuvvetleri komutanlıkları yapmaktadır.

Adaylarda aranan şartlar ve en az ilkokul mezunu adaylar askeri alımlar başvuru yapabilmekte. Adaylar askerliğini yapmış veya yapmamış olan kişiler başvuru yapabilmekte.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinde istihdam edilebilecek sözleşmeli er olarak istihdam sağlanıyor.

Alıma en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Lise, önlisans ve lisans mezunları da başvuru gerçekleştirebilir.


Yorumlar