Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Mustafa Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Mezunu 63 Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Mustafa Kemal Üniversitesi önlisans ve lisans mezunu 63 sağlık personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı.

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 22:11

Resmi gazete yayımlanan ilanda ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapılabilecek. 

Adayların sözleşmeli sağlık personeli alımları için önemli bir değişiklik yapıldı. Resmi gazete 25 Aralık tarihinde açıklanan değişiklikte 1 unvana yapılacak olan personel alımları ilandan çıkarıldı.

Giderleri özel bütçeden karşılanacak olan sağlık yüksek okulu hemşire bölümlerinden mezun hemşire kadrosunda 55 kişi alınacak. Diğer alanlar ise sağlık teknikeri kadrosunda olacak. 

Sağlık teknikeri kadrosundan 8 kişi farklı eğitim düzeylerinde gerçekleştirilecek. Bu alımlardan 005 kodlu Perfüzyonist sağlık teknikeri alımlarında Perfüzyonist teknikeri önlisans mezunu olmak gerektiği açıklandı.

PERFÜZYONİST KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

Yeni açıklanan değişikliğe göre 7 kadrodan bir kadroya alımlar iptal edildi. "23 Aralık 2018 tarih ve 30634 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel alım ilanında 005-Nitelik Kodlu Sağlık Teknikeri (Perfüzyonist) unvan ilandan çıkartılmıştır." denildi.

Adayların diğer 6 kadroya başvuruları devam edecek. Buna göre MKÜ Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat yapılabilecek. (005 kodlu ilana başvuru yapılmayacak)


Yorumlar