Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MSB, TSK ve Kuvvet Komutanlıkları 165 Memur Alımı Yapacak

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Askeri kurumlara memur alımı yapılacak. İlgili duyuru Devlet personel Başkanlığı tarafından ilan edilmiş olup farklı alanlarda toplamda 165 kişilik boşluk ile alım yapılacak. 

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 18:01

Yayımlanan başvuru kılavuzuna göre, Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri genel Kurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları memur alımı için başvuru kılavuzu yayımladılar. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Milli Savunma Bakanlığı memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan MSB; TSK ve Kuvvet Komutanlıkları, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet koşulu bulunmamak, Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi fes edilmiş veya halen çalışıyor olmamak,

Alım yapılacak kadroya göre belirtilen niteliklere sahip olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır. 

Ayrıca adayların başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecek ve adayların KPSS puan türü esas alınarak en yüksek puandan başlanmak üzere en düşüğüne doğru sıralama yapılacaktır. Sonuca göre ise adaylara sınav Çağrısı yapılacak.

BAŞVURULAR

İlgili ilan için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 28 Aralık 2018 tarihinde yayımlanarak başladı. 

Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular ise Milli Savunma Bakanlığı resmi başvuru adresi olan https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru yapmaları gereklidir. 

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar