Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milyonlarca Memuru İlgilendiren Devlet Memurları Kanunu Teklifi Sunuldu!

Milyonlarca Memuru İlgilendiren Devlet Memurları Kanunu yine gündeme geldi! Milletvekilleri tarafından birçok devlet memurları için yeni kanun teklifi verildi. Kanun teklifinin kapsadığı memurlar, sözleşmeli öğretmenler, sözleşmeli sağlık çalışanları ve 5393 Sayılı Kanun kapsamı içerisinde 4/A kadrosunun alımıyla ilgili kanun teklifi sunuldu.

Abone ol
Abone ol 22 Eylül 2018 20:25

Milyonlarca Memuru İlgilendiren Devlet Memurları Kanunu Teklifi Sunuldu!

Anayasa maddeler arasında yer alan Devlet Memurları Kanunun içerisinde yer alan Kanun Değişikliği yapılması hakkında Kanun Teklifi gerekçesi ile İYİ Parti Adana Milletvekili, Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi İsmail Koncuk'un iş birlikleriyle TBMM'ye sunuldu. 

TBMM'YE SUNULAN KANUN ÖNERİSİ

Devete sunulan kanun teklifiyle birlikte 4/B sözleşmei personellerin kadroya verilmesi talep ediliyor. İsmaik Koncuk'un eski görevlerinden biri de Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı olduğu bilinmektedir. Eski görevini başkasına verdikten sonra TBMM'de milletvekili olarak çalışmaya devam eden ve eğitim camiasında adından söz ettirmeye ve eğtiim ile iligli gelişme göstermeyi iyi bilmektedir. Teklifin değerlendirerek Cumhurbaşkanı'nın onayının geçtikten sonra resmi gazete yayınlanarak yasa olarak yeni düzen ile Anayasa içerisinde yer alması tahmin edilmektedir. Son gelişmeleri sizler için yakinen takip derek yeni gelişmeler halinde İşin Olsa haber sitesinde sizler için haberi yayınlayacağız.

Yeni Kanun Önerisi için TIKLAYINIZ.




Yorumlar