Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz Harp Okuluna (DHO) Öğrenci Alımı İlanı Yayımlandı.

Milli Savunma Üniversitesi(MSÜ) Deniz Harp Okuluna (DHO) Öğrenci Alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde Deniz Harp Okullarına askeri öğrenci alım ilanı açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı DHO öğrenci alımı başvuru detayları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 21 Ekim 2018 00:25

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Milli Savunma Üniversitesi(MSÜ) Deniz Harp Okuluna (DHO) Öğrenci Alımı İlanı Yayımlandı.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, Üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarından Deniz Harp Okuluna (DHO )3. sınıfına öğrenci alımı yapılacak.

Başvurular 18 Ekim tarihinde alınmaya başlanacak. Adayların 19 Kasım tarihi saat 16:00'a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Türk Deniz Kuvvetleri subay alımı için öğrenci alımı yapacak. Mühendislik bölümlerinden yapılacak alımlarda seçim aşamasına çağrı puanı açıklanacak. baraj puanı lisans bölüme yerleştirmede esas alınan MF-4 puanı üzerinden dikkate alınacak. Baraj puanı geçen adaylar 2. seçim aşamasına çağırılacak.

FAALİYET TAKVİMİ;

18 Ekim ile 19 Kasım tarihleri arasında alınacak başvuruların ardından 4 Aralık tarihinde başvuruların değerlendirilmesinin ardından başvurusu kabul edilen adaylar ilan edilecek. seçim aşamalarında 10-21 Aralık tarihleri arasında kayıt kabul, fiziki değerlendirme, kişilik değerlendirmesi, mülakat MEBS komutanlığında tamamlanacak. Seçim aşamasında başarılı olan adaylar 12 Aralık ile Ocak tarihleri arasında sağlık raporu almaları istenilecek. 3 Ocak 2019 tarihinde ise asil ve yedek adaylar belirlenecek.

Başvuruları şartları da belli oldu. Buna göre 24 yaşında olmak, yapılacak güvenlik arşiv araştırma sonucunun olumulu olması, kendisinin, kardeşinin, annesi babası ve velisinin milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen oluşum yapı ve gruplarla irtibatı veya iltisakı bulunmamak. Herhangi bir terör örgütü ile üyeliği iritabatı, iltisakı bulunmamak, askeri okullara girecek öğrencilerindan istenilen sağlık şartlarına sahip olmak şartları bulunmakta. Diğer başvuru şartları için başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.



Başvuru kılavuzu için TIklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar