Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Savunma Bakanlığı En Az İlköğretim Mezunu 600 Kadrolu İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Milli Savunma Bakanlığı en az ilkokul mezunu 600 kadrolu işçi alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 28 Mart 2019 22:04

Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle iş kurumuna iş arayan kaydı olması gerekmekte. adaylar istenen meslek gruplarında belirli sertifika, ehliyet ve ustalık belgeleri istenmekte.

Adayların belgeleri olmasına rağmen iş kurumu sitesi üzerine işlememiş ve iş arayan özelliğini (fayans işçisi için iş arayan bölümüne ve sertifikaları yüklemesi şart) değiştirmesi gerekmekte.

Başvuru nasıl yapılır Örnek olarak elektrikçi alımı için.

İş kurumu iş arayan yeri açılır T.C no ve şifre girilerek sisteme giriş yapılır. Ardından iş arama bölümünde bulunan kurum kısmına MSB yazılarak ara tuşuna basılır.

MSB ait bütün ilanlar önünüze gelecek.

En uygun olan şehir elektrikçi alımı seçilir ve tıklanır. İçerik iyice okunarak belge istemlerine muhakkak dikkat edilmeli.

Sayfa sonunda başvur butonu bulunmakta. Ona tıklamadan evvel beyan doğruluğu kutucuğunu işaretleyin ve başvur butonuna basın.

EĞER ÖNÜNÜZE BİLDİRİM ÇIKIYORSA EKSİK BELGENİZ BULUNMAKTA VEYA KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ EŞLEŞMEMEKTE OLDUĞUNU SÖYLEYECEKTİR

Meslek bilgisi ve istenen belge yüklemi yapılmamış. Kişisel yerinizden meslek bilgisi ve sertifika yükleyerek değişikliği kaydet butonuna basınız.

Bu işlemi yaptığınız halde halen giriş yapılamıyor ise o zaman elinizde bulunan belgelerle birlikte İŞKUR bürosuna gidip başvuru yapmak.

Alınacaklar otomotiv elektrikçisi, fayans, seramik ve karo döşemecisi, çarkçıbaşı, elektrikçi, marangoz, inşaat boyacısı, armadör işçisi, motor imalat bakım ve onarım işçisi gibi kadrolarda görevlendirilecek.

Şartlar; en az ilköğretim mezunu olması, en az 18 yaşında olması, askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık aylığı almıyor olması, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olması gerekmekte.

9 Nisan 2019 saat 10.30’da Milli Savunma Bakanlığı Kültür ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

Başvurular 29 Mart 2019 saat: 23;59 itibari ile sona ereceğinden adayların bu konulara dikkat ederek başvurularını sonuçlandırması gerekmekte.

Aksilik yaşayan vatandaşlar gün içerisinde (mesai saatleri) iş kurumuna belgelerle birlikte giderek sonuç alınması gerekmekte.


Yorumlar