Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Eğitim Müdürlüklerine 1.300 Personel Alınacak!

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı il ve ilçe MEB Müdürlüklerine toplamda 1.300 personel alımı yapılacak. Kayseri il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde toplu yararına programı kapsamında çok sayıdaki alım detaylarını açıklıyoruz.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 00:48

Kamu kurum ve kuruluşlarına toplum yararına programı kapsamında çok sayıda personel istihdam edilecek. İŞKUR Eylül ayı TYP alım ilanlarını açıkladı. Yeni açıklanacak olan TYP ilanlarını işin olsa sitemizden paylaşmaya devam edeceğiz. Yeni açıklanan ilan detaylarına göre; Kayseri il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine personel alımı yapılacak. 

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK!





Kayseri'ye bağlı Sarıoğlan, Akkışla, Yeşilhisar, Yeşilhisar, Kocasinan, İncesu, Bünyan, Develi, Felahiye, Pınarbaşı/Kayseri Melikgazi Özvatan, Hacılar, Tomarza, Talas ve Sarız ilçelerine Milli Eğitim Müdürlüğüne kura yöntemi ile alımlar yapılacak. Adaylar başvurularını 10 Eylül tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapabilecekler. 

Liste yöntemi ile yapılacak TYP alımlarında herhangi bir başvuru şartı belirtilmezken, adaylar bireysel üye olmaları ardından başvuru adımlarını takip ederek 10 Eylül tarihine kadar başvuruyu tamamlamaları istenildi. Adaylar 28 Haziran 2019 tarihine kadar görev alacaklar. 



İlan detayları için Tıklayın


Yorumlar