Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MGK 20 Memur Alımı Gerçekleştirecek

Milli Güvenlik Kurulu 20 memur alımı gerçekleştiriyor. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği tarafından bugün yayımlanan kamu personeli alımı ilanı kapsamında 20 Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 15:27

Milli Güvenlik Kurulu memur alımı kapsamında başvuru yapacak olan adayların, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri (İİBF) ve hukuk fakültesinden mezun olmaları gerekiyor. 

Yine başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) KPSSP8, KPSS11, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSS28, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP43 puan türlerinden en az 80 puan olmuş olması gerekiyor.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Uzman Yardımcısı alımı için alınacak olan 20 memurun 4 katı aday giriş sınavı yani sözlü sınava çağırılacaklar. 

Memur alımı için aranan şartlar arasında 35 yaşını doldurmamış olmamaları da belirtildi. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Uzman Yardımcısı alımı giriş sınavı başvuruları 19 Kasım 2018 Pazartesi günü başlayacak ve 30 Kasım 2018 Cuma günü sona erecek. 

Yine başvuru yapacak olan memur adaylarının Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (YDS) girmiş olması ve en az D düzeyinde belgeye sahip olması gerektiği belirtilmektedir.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Uzman Yardımcısı giriş sınavı ilan metnine ve alım ile alakalı tüm detaylara aşağıda bulunan ilan metni linki üzerinden erişebileceksiniz. İlan Metni için Tıklayınız














Yorumlar