Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Mersin Büyükşehir Belediyesi: KPSS Şartı Aranmadan Daimi 25 Şoför Alacak

Büyükşehir KPSS olmadan daimi statüde 25 şoför alacak. Adaylar en az ilköğretim mezunu olup 7 Şubat 2019 ile 12 Şubat 2019 tarihleri arasında başvuru gerçekleşecektir. Alınacaklar otobüs kaptanı olarak görev yapacaktır.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 13:13

Mersin Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olan Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilişim Ulaştırma Otobüs kaptanı (Şoförü) olarak istihdam edilmek üzere 25 kişi daimi statüde kamu personeli alımı olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılmaktadır.

Büyükşehir Belediyesi (Mersin) personel alımı için başvuru yapacak adayların kullanacakları araçlara uygun olan eski E sınıfı ve yeni D sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir. 

Belediye personel alımı için başvuru yapacak adayların SRC2 ve psikoteknik belgelerine sahip olması, Fiziksel engeli ve kronik bir hastalığının olmaması Tam teşekküllü Devlet veya yetkili üniversite hastanelerinden Otobüs şoförlüğü yapar ibareli heyet raporu sahibi olmak gerekmektedir.

Kamu personeli alımı yapan kurum adayların Mersin Büyükşehir belediyesi hizmet alanı içerisinde görev yapacak olan personel alımına başvurular 7 Şubat 2019 Tarihinde başlamış olup 12 Şubat 2019 Tarihinde sona erecektir.  

Otobüs kaptanı alımına başvuru yapacak olan adayların istenen belge ve sertifikalar ile son başvuru tarihine kadar şahsen Belediye firması olan Büyükşehir Kültür Sanat Bilişim Ulaştırma A.Ş. ye müracaat etmesi gerekmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 25 Kamu personeli alımı ilan metni için tıklayın


Yorumlar