Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MEB yayımladı! Zabıt katibi pozisyonunda personel alımı yapılacak...

Milli Eğitim Bakanlığı personel eksikliğini gidermek üzere Zabıt Katibi alımı yapacağını yayımladı. Adayların başvuru yapabilmeleri için taşıması gereken nitelikler, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2018 11:00

Milli Eğitim Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilana göre Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Zabıt Katibi alımı yapacağını belirtti. Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için mutlaka belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.Ayrıca söz konusu bu ilana sadece Engelli memur adayları başvuru yapabilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR:

Milli Eğitim Bakanlığı adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Yapılacak arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,Özel kanun veya diğer mevzuatlarda yer alan şartları taşımak, Görevini yapmasında sakınca olmadığına dair sağlık raporuna sahip olmak, 2016 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından EKPSS den puan almış olmak, En az lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranacaktır.

İşe alınan adayların deneme süresi 30 gün olarak belirtilmiş olup, işe alınan adaylar 5 yıl içerisinde il dışı nakil talebinde bulunamazlar.

BELGE TESLİM İŞLEMLERİ:

İŞKUR nihai listede ye alan adaylar istenen belgeleri il eğitim müdürlüğüne belgeleri elden teslim edeceklerdir. Belge vermeyen veya eksik belge veren adyalar sözlü sınava alınmayacaktır. Buna göre adaylardan, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Kimlik numatrası bulunan adli sicil kaydı, Öğrenim belgesi fotoopisi, KPSS sonuç belgesi ve kurum tarafından istenen belgeler dir.

BAŞVURULAR:

Başvu yapacak adaylar başvurularını en geç 17 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgil ilana başvurular Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapacaklardır. Yada adaylar başvurularını İŞKUR İl Müdürlüğüne yapmaları gereklidir. Aşağıda direk başvuru ekranına ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004627447&isyeriTuru=Kamu


Yorumlar