Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MEB Eylül Ayı Ataması Yapılacak 2 Bin 858 Sözleşmeli Öğretmen Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları!

Milli Eğitim Bakanlığına sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak! Milli Eğitim Bakanlığına ek ders karşılığı ücretli öğretmen alımı yapılacak. Daha önce yapılan 5 bin öğretmen alımında boş kalan kontenjanlara 2 Bin 858 öğretmen ataması yapılacak. MEB Personel Genel Müdürlüğünden yapılan duyurunun detayları haberimizde..

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2018 09:41

Milli Eğitim Bakanlığı 2 Bin 858 Öğretmen Alımı İçin Eylül Ayı Ataması Yapacak! İşte Başvuru Şartları!

Milli Eğitim Bakanlığına sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak. MEB ek ders karşılığında 2 Bin 858 öğretmen alımı için Eylül ayı ataması yapacak. Buna göre adayların hangi başvuru şartlarına sahip olması gerektiği de belli oldu. MEB yeni açıkladığı atama duyurusuna göre 2018 Eylül ayında başvuru alınacağı belirtildi. İşte başvurulara ilişkin bazı detaylar..

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların daha önceki dönemde 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde ek ders karşılığında görev yapmış olmaları, herhangi emekli aylığı yaşlılık veya malul aylığı almaya hak kazanmamış olmaları, 657 sayılı DMK'da belirtilen 48. maddedeki genel şartları taşımaları gibi şartlar aranmaktadır. Diğer başvuru şartları için aşağıdaki başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

ATAMALAR;

Adayların sözleşmeli öğretmenliğe atama talepleri için başvuru takvimine uygun olarak 20 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arsında ön başvurular alınacak ve sınav merkezleri ilan edilerek, sınav merkezi tercihleri alınacak. Sözlü sınavlar ise 5 Ekim ile 14 Ekim tarihi arasında sınav merkezlerinde gerçekleşecek. 30 Ekim tarihinde atama sonuçlarının açıklanması planlanmakta.

Atama duyurusu için tıklayın




Yorumlar