Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Malatya İnönü Üniversitesi: 38 Sözleşmeli Kamu Personel Alımı Yapılacak

Malatya İnönü Üniversitesi 38 kamu personeli alımı olarak gerçekleştireceği hemşire, biyolog ve sağlık teknikeri alımı 8 Şubat 2019 Resmi Gazete ilanına çıktı. 

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2019 11:21

İlan tarihi ile başvuru başlamış olup 22 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar devam edecektir.

Başvuruda istenen belgeler; Başvuru Dilekçesi, Özgeçmiş. 1 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş olacaktır). E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı. Diploma fotokopisi. Nüfus cüzdanı fotokopisi ve KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Hemşire 35 kişi Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak.

Biyolog 1 kişi Deney Hayvanları Üretim ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere; Yükseköğretim kurumlarının Fen veya Fen Edebiyat Fakültelerinin Biyoloji lisans programından mezun olmak. Deney Hayvanları kullanımı ve Deney Hayvanlarında Stereotaksik yöntemle deney hayvanlarında alzheimer, parkinson, epilepsi modellerini oluşturma sertifikalarına sahip olmak.

Sağlık teknikeri 2 kişi Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla Kroner Anjıografi (TAVİ, ASD, MİTRAL, PERİFER) görüntüleme konusunda en az 5 (beş) yıl çalışma deneyimine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak.

Malatya İnönü Üniversitesi Kamu Personeli Alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar